Sammenspil - Spil i kæder

Sammenspil i KÆDER og indstudering i FLOW. Ideer til indstuderingspraksis og eksempler på bearbejdning af numre.

Bogen "Sammenspilsbogen - spil i kæder" er en  bog der i en række eksemplariske arrangementer viser, hvordan man kan arbejde med indstudering af et nummer i en større gruppe. Med udgangspunkt i 17 numre af Lukas Graham, Maroon 5, Fallulah, Oh Land, Coldplay, Lady Gaga og mange flere demonstreres leadsheets, rolleark, rotationsark og kædearrangementer af disse numre. Samtidig knyttes til hvert nummer fokuspunkter og ideer omkring indstuderingen.

Man kan læse bogen som en samling af arrangementer, der kan tages i brug direkte, eller en samling af inspiration til hvad man selv skal overveje når man indstuderer generelt eller hvordan man kan arrangere et nummer inden indstuderingen.

Ud over noder er der en lang række videoklip der understøtter fremstillingen.

Bogen er skrevet af Mads Pagsberg m.fl. og udgives af WH.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Emneord