Skolemessen 2019

Onsdag den 10. og torsdag den 11. april 2019 er der Skolemesse i Aarhus – og igen i år er det hele gratis. Sæt kryds i kalenderen nu, så du kan blive en del af to faglige og fornøjelige dage med skole, læring og inspiration på dagsordenen.

Skolemessen er et mekka af inspiration til dig, der underviser eller på anden vis arbejder pædagogisk med børn og unge. På den store salgs- og fagmesse for læremidler møder du hundredvis af udstillere med de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler til grundskolen og gymnasiesektoren. Der er også materialer, der er oplagte i den understøttende undervisning, i SFO-tiden og i børnehaver. Ud over selve udstillingen kan du gratis opleve foredrag, kurser, forfattermøder og eksempler på læringsteknologi i praksis.

Ud over selve udstillingen er der foredrag, kurser, events, kollegial messestemning og konkret inspiration til fornyelse af din undervisning.

Skolemessen
© cfu.dk

Fra Skolemessen 2018

Hvor og hvornår

Skolemessen finder sted den 10. og 11. april 2019. Dørene åbner kl. 9, udstillingen lukker kl. 16.  Messen afvikles få minutters gang fra banegården i to flotte områder i Musikhuset og Scandinavian Congress Center.

Målgruppe

Skolemessen henvender sig til lærere i grundskolen, undervisere på de gymnasiale uddannelser, pædagoger, skoleledelser, lærerstuderende og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på.

Hvem står bag

Messen er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

Mere om Skolemessen

Hold dig orienteret på Skolemessens hjemmeside:

Skolemessen.dk

Like også Skolemessen på Facebook og få nyt om messen i dit nyhedsfeed:

Skolemessen
© CFU

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png