Springfrøprisens 2. præmie 2017: Præstemoseskolen for projektet ”Don’t F...ing Lie to Us, Kunst i det Postfaktuelle Samfund”

2. præmien på 15.000 kroner gik til Præstemoseskolen i Hvidovre Kommune for projektet ”Don’t F...ing Lie to Us, Kunst i det Postfaktuelle Samfund”, hvor den almene 8. klasse og specialklasse ved hjælp af kunsten har kommenteret på væsentlige samfundsmæssige problemstillinger.
Springfrøprisen

I et eksemplarisk forløb på tværs af fagene dansk, billedkunst og samfundsfag har eleverne i samarbejde med keramiker Michael Jackson og billedkunstner Rose Eken lært at arbejde med gips i store formater. Værkerne er skabt på Danmarks Designskole og efterfølgende udstillet på Kunsthal Charlottenborg i København.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte:

Helle Rasmussen

Specialkonsulent i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

 

   

På Præstemoseskolen har de en 12 år gammel tradition for at lave Kunstuge for 8. klasses årgang, hvor elever fra både almenskolen og specialklasserne deltager. Kunstugens omdrejningspunkt er dansk samtidskunst og er et tværfagligt forløb mellem billedkunst, dansk og samfundsfag. De seneste 3 år har vi haft gæsteundervisere fra samtidskunstscenen tilknyttet.

 

Læs mere om kunstugen her.

Se video af forløbet her.

 

Du kan finde lektionsplanen for Præstemoseskolens kunstuge 2017 samt billederne fra udstillingen og forløbet under "Relateterede filer" i højre side.

Relaterede filer

Her finder du lektionsplanen for Præstemoseskolens kunstuge 2017 og billederne fra udstillingen og forløbet.

Relaterede moduler