Stein Bagger og IT Factory - Psykologi, organisation og kultur

Se på Stein Bagger sagen med de psykologiske og sociologiske aspekter af organisations- og kulturteori.

Organisation, ledelse og kultur er vigtige elementer i erhvervsøkonomi. Sagen om, hvordan det tilsyneladende lykkedes Stein Bagger at føre en række mennesker bag lyset er en oplagt case til at beskæftige sig med de psykologiske og sociologiske aspekter af organisations- og kulturteori.

Følg linkene til højre på denne side til til følgende materiale:

  • Stein Bagger - svindler eller psykopat?
  • "Storsvindleren"

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede links

Når man begår svindel for mere end 800 millioner kroner, er man så en selvskreven psykopat? Få et par bud på svaret her.
I relation til Stein Bagger sagen kan Investorer, andre virksomheder, banker og almindelige mennesker med rette spørge: "Hvorfor lader vi os forføre?".