Trivsel

Som elev kan du være med til at skolen bliver et rart sted at være, og at I alle har det godt med hinanden. På den måde får I mere lyst til lære og bedre muligheder for at lære.
glade elever

Det er vigtigt for dine muligheder for at lære, at du trives og har det godt både i og uden for skolen.  

I skoleåret 2017/2018 kan elever gennemføre den nationale trivselsmåling elektronisk eller på papir. Læs mere om gennemførslen af trivselsmålingen i skoleåret 2017/2018 her.

For at du og din klasse kan trives er det vigtigt at samarbejde med lærerne, forældrene og dine kammerater. Det er en fælles opgave at sørge for at man har det godt i klassen og på skolen.

Her på siden kan du finde information om, hvordan du i fællesskab kan arbejde med at skabe trivsel og et godt undervisningsmiljø.

Trivsel betyder meget

Veninder

En god klassekammerat

Det skal være rart at gå i skole og være i din klasse. Derfor er det vigtigt, at du og dine klassekammerater respekterer hinanden.

Din situation

Pige føler sig udenfor

Hvad skal jeg gøre, når jeg oplever mobning?

Du er i en situation, hvor en i din klasse bliver holdt udenfor og mobbet. Måske føler du selv, at du bliver mobbet? Når man oplever sådan noget ske, kan man godt blive i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre.

Emneord