Pædagogisk ledelse og kvalitetsarbejde

Inspiration og værktøjer til kvalitetsarbejdet på erhvervsuddannelserne, herunder arbejdet med handlingsplanerne for øget gennemførelse.

Pædagogisk ledelse på erhvervsuddannelserne

pædagogisk ledelse

Viden Om pædagogisk ledelse

Når ledere fokuserer på elevernes læring, får eleverne et større udbytte af undervisningen. Læs om viden og forskning i pædagogisk ledelse, find udviklingsredskaber og andre materialer i dette Viden Om-tema.
Inspirationshæfte

Pædagogisk ledelse

Inspirationshæftet samler erfaringer fra arbejdet med Pædagogisk ledelse. Hæftet er udgivet af Undervisningsministeriets FastholdelsesTaskforce i april 2016
Kollegial sparring

Kollegial sparring

Få gode ideer til, hvordan den gode undervisningkan styrkes gennem kollegial sparring. Hæftet er udgivet af Undervisningsministeriets FastholdelsesTaskforce i juni 2016

Inspiration til arbejdet med Handlingsplan for øget gennemførelse.

Elev på tømreruddannelsen
© Anne Knudsen

Handlingsplan for Øget Gennemførelse: Kom godt i gang

Handlingsplan for Øget Gennemførelse (HPØG) er et centralt redskab i skolernes kvalitetsarbejde. Her er tre hovedpointer, som er værd at prioritere, for at handlingsplanen bliver et værdifuldt udviklingsværktøj.
Brug af data

Brug af data

Værktøj til at arbejde med data i kvalitetsarbejdet.
Tekst og figurer

Inspirationskatalog

Inspiration til indsatsen for at udvikle kvaliteten på erhvervsskolerne.

Ressourcer om udvikling af erhvervsuddannelserne

Relaterede links

Alle erhvervsskoler skal årligt udarbejde en handlingsplan, som bidrager til, at skolen lokalt kan følge op på målene med reformen af erhvervsuddannelserne.