Webinaroptagelse: Fra selvledelse & medledelse til delt lederskab

Video og slides fra Ny Nordisk Skole-webinaret med vicerektor Susanne T. Jensen fra Odder Gymnasium er klar. Vi diskuterede ledelse og medledelse i organisationen - fra best practice til next practice. Målgruppen var alle typer ledere fra hele 0-18-årsområdet.

Webinar om 'Enactment'

"Ledelsen kommer tættere på læring, og lærerne kommer tættere på ledelse"

Find inspiration til din institutions forandringsprojekt i Ny Nordisk Skole (NNS). Video og slides står til rådighed for alle institutioner og skoler - både i og uden for Ny Nordisk Skole (NNS).

Webinaret, der varede ca. 1 time, er en del af NNS-biblioteket på EMU.

Dato: Torsdag den 27. marts 2014.

Oplægsholder: Susanne Thomsen Jensen, vicerektor, Odder Gymnasium.

Sted: Styrelsen for It og Læring.

Videooptagelse: Optagelsen kan du se direkte i videoplayeren i dette modul.

Slides: Download under relaterede filer.

Odder Gymnasiums projekt i Ny Nordisk Skole

Slide om ledelse og medledelse, Susanne T. Jensen, Odder Gymnasium
© Susanne T. Jensen, Odder Gymnasium

 

 

Gymnasiets forandringsprojekt "Klar - Parat - Studieretning" fokuserer bl.a. på ledelse & medledelse, og oplægget vil trække nogle pointer frem, både om udvikling af lærernes ledelses-, samarbejds- og teamkompetence og om ledelsens ufordringer i udviklingen af "delt lederskab".

Et centralt begreb i projektet er Enactment, som kvalificerer skolens mulighed for at løse opgaven kompetent ved at tage udgangspunkt i det, den véd nu, og har erfaring om, og bruge det som afsæt for næste skridt - ”enactment”.

Oplægget lægger dermed op til bred diskussion af ledelse og medledelse. Deltagerne opfordres til at relatere oplægget til deres egne NNS-udviklingsprojekter og bidrage aktivt i dialogen på webinaret.

Videooptagelse: Afspil videoen nedenfor. Videoen er konverteret til .mp4-fil og lagt i EMUs VideoTool. Vælg fuldskærmsvisning.

Du kan også downloade den originale WebEx-webinarfil (.arf) til din egen computer, her. For at gøre det, skal du dog også downloade og installere en player, der findes både til Windows og Mac. Tablets og smartphones kan ikke vise optagelsen. For at hente WebEx Network Player til Windows eller mac, klik her

Relaterede filer

Susanne T. Jensens slides fra webinaret.

Relaterede moduler

Relaterede links

Odder Gymnasium er med i Ny Nordisk Skole. Du kan læse om deres tre forandringsprojekter her.
Du kan læse meget mere om, hvad Odder Gymnasium er for en skole her på den officielle hjemmeside.