Webinaroptagelse: Socio Media Education - mellem forbud og ligegyldighed

Video og slides fra Jesper Tækkes webinar er klar på EMU. Find inspiration til din institutions forandringsprojekt i Ny Nordisk Skole (NNS), herunder hvordan I inddrager sociale medier. Webinaret er en del af NNS-biblioteket på EMU.

Webinaret, der varede ca. 1 time, er en del af temaet Ny Nordisk Skole på EMU. Se video og slides her på siden. Ressourcerne står til rådighed for alle institutioner og skoler - både i og uden for Ny Nordisk Skole (NNS).

Dato: Onsdag den 29. januar 2014.

Oplægsholder: Jesper Tække, Aarhus Universitet

Sted: Webinaret blev streamet fra Styrelsen for It og Læring.

Om Jesper Tækkes oplæg

Jesper Tække er lektor i medievidenskab ved Aarhus Universitet, Center for internetforskning. 

Jesper Tækkes oplæg tager udgangspunkt i gymnasiale ungdomsuddannelser, men det var relevant for alle institutionstyper i Ny Nordisk Skole i 0-18 års-perspektiv.

Oplægget udlægger og diskuterer først en række af de vanskeligheder og muligheder de sociale medier betyder for undervisning i dagens Danmark. Herefter beskrives Socio Media Education eksperimentet og dets design. Sidst gennemgås en række af de erfaringer og resultater, der er kommet ud af projektet, der peger frem mod en reduktion af vanskelighederne og en aktualisering af mulighederne, de nye medier giver for undervisning. Deltagerne opfordres til at relatere oplægget til deres egne NNS-udviklingsprojekter og bidrage aktivt i dialogen på webinaret.

Læs mere:

  • Jesper Tække: "Sociale medier i gymnasiet: Mellem forbud og ligegyldighed" på Forlaget UP, 2013.
  • Jesper Tækkes website: www.jespertaekke.dk/dansk/
  • Socio Media-eksperimentet: www.smee.dk

Videooptagelse

Afspil videoen nedenfor. Videoen er konverteret til .mp4-fil og lagt i EMUs VideoTool. Vælg fuldskærmsvisning.

Du kan også downloade den originale WebEx-webinarfil (.arf) til din egen computer, her. For at gøre det, skal du dog også downloade og installere en player, der findes både til Windows og Mac. Tablets og smartphones kan ikke vise optagelsen. For at hente WebEx Network Player til Windows eller mac, klik her.

Relaterede filer

Jesper Tækkes webinar-slides (pdf, 6 MB).