Workshop-konference om Kom/it-didaktik i 2014

Workshop-konferencen havde fokus på at kvalificere den enkelte lærers it-didaktiske færdigheder
Tryk enter og lær

Workshop-konferencen blev afholdt 16. januar 2014 på Odense Htx. I løbet af tre intense timer udviklede de 36 deltagere små interaktive medieproduktioner i tre forskellige workshops - enten ved hjælp af enten Flash, App Inventor eller Game Maker Studio.

 

Formålet med dagen var at give den enkelte lærer konkrete it-didaktiske færdigheder ”med hjem” til at løfte det centrale kernestof om anvendelse af it-værktøjer til fremstilling og programmering af interaktive systemer.

 

Dagen startede med oplæg om innovativ it-didaktik, hvor Anna Fenger-Grøn og Henrik Sterner fra htx-Sukkertoppen fortalte om deres forsøg med spiludvikling til mobile-platforme. Ricki Melchior fra Nodes.dk afsluttede dagen ved at fortælle om app-udvikling fra koncept til færdigt design til Web 2.O platforme.

De tre workshops var ledet af Kim Pii fra Htx-Helsingør, Peter Nørgaard (tidl. fagkonsulent) fra Htx-Odense og Anna Fenger-Grøn og Hennrik Sterner fra Htx-Sukkertoppen.

 

Se program og dagens Powerpoints under "Relaterede filer".

 

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede filer

Oplæg om rammeforsøg i Kom/it A & Programmering C
Oplæg af Ricki Melchior fra Nodes.dk