Danmarks Læringsfestival 6.-7. marts 2018

Kom, og bliv inspireret til Danmarks Læringsfestival 2018 med temaet ”Dannelse i en digital verden”. Tirsdag den 6. og onsdag den 7. marts 2018 slår vi igen dørene op for masser af inspiration fra forskning og praksis i den fagligt stærke konference og for Danmarks største og bredeste gratis udstilling af analoge og digitale læremidler. Årets keynotes er: Imran Rashid, Anette Prehn, Mitchel Resnick, Allan November, Linda Luikas, Anders Seneca og Mikael Bertelsen.
Danmarks Læringsfestival

Konferencen
Med billet til konferencen får du adgang til alt og fuld forplejning. Du kan både opleve keynotes, debatter, workshops og oplæg rettet specifikt mod dagtilbud, grundskole, gymnasier, erhvervs- og voksenuddannelser, ledelse og Ordblindenetværket. Husk at sætte tid af til udstillingen, events og til at møde dine kollegaer fra hele landet.

Bemærk, at som noget nyt har konferencen i år festivalopvarmning med oplæg om netværk og videndeling, der skal sikre, at du får mest muligt ud af konferencen. Derfor starter programmet kl. 8.15 den 6. marts og kl. 8.30 den 7. marts.

Hold også øje med konferencens workshopspor. Her kan du få hands-on erfaringer med temaer fra konferencen. De forskellige workshops går på tværs af uddannelsesretninger, så de er interessante for dig, uanset om du er pædagog, lærer på en folkeskole, underviser på en ungdoms- eller voksenuddannelse eller noget fjerde. Nogle workshops på programmet kommer i forlængelse af et oplæg i konferencen. Det er dog ikke en forudsætning for at deltage i workshoppen, at man har været til oplægget.

Du kan se programmet for konferencen her. 


Som noget helt særligt i år tilbyder ministeriet en gratis halvdagskonference, der sætter fokus på dataetik. Målgruppen er administrative medarbejdere, ledere og undervisere.

 

Udstillingen

På udstillingen kan du møde 240 forlag, organisationer og producenter. I år er udstillingsområdet udvidet med et særligt område for kommuner. Her kan du høre, hvad kommunerne arbejder med, og hvad de gerne vil med deres børn og unge.

Undervisningsministeriet har igen i år en stand i udstillingen.  Her kan du bl.a. møde undervisningsminister Merete Riisager, læge Imran Rashid – forfatter til bogen Sluk – overvære en livepodcast om it-understøttet inklusion med journalist Anders Høgh Nissen - i mange år fast vært på Harddisken på P1 -  få indblik i digital dannelse, teknologiforståelse, fjernundervisning med virtual reality og tale med en lang række medarbejdere fra ministeriet om igangværende initiativer og få materiale med dig hjem.

Vi glæder os til at møde dig på stand nr. 2.

CRAFT-netværket afholder DM i Digitale Skills. Kom og se kulminationen på hele årets arbejde i det nationale netværk. Den 6. marts kårer vi Danmarksmesteren blandt de mange deltagende elevteams. Den 7. marts fremviser lærer og elever deres erfaringer fra de brugte arbejdsformer.

Planlæg dine dage og vær med til at debattere i den nye APP
I år kan du som noget nyt hente en app, hvor du kan planlægge og gemme dit eget program for dagen.

App’en understøtter også netværksdannelse og faglige diskussioner. Via app’en kan du bl.a. deltage i diskussionsfora med temaer fra dagene.

Se hjemmesiden for at hente app’en til din telefon.

Tilmeld dig og dine kollegaer nu via www.danmarkslæringsfestival.dk

Tip: Hvis I printer navneskiltet hjemmefra, skal I ikke stå i kø på dagen.


Danmarks Læringsfestival