Demokrati under udvikling - sparring til planlægning og tilrettelæggelse af uge 12

I uge 12 forløber den nationale temauge for arbejdet med fællesskab, demokrati og medborgerskab. Det kræver ingen tilmelding at deltage, men vi opfordrer særligt alle grundskoler og produktionsskoler til at arbejde intensivt med materialerne, herunder materialet ’Sæt dit aftryk’ i denne uge.

Har I som skole brug for sparring i forbindelse med planlægning og tilrettelæggelse af uge 12, kan I få en demokratikonsulent ud på jeres skole. Demokratikonsulenterne kan vejlede og inspirere jer til arbejdet med materialerne og bidrage til tilpasning af indhold, så det taler ind i jeres hverdag og faglige praksis.  

Er I et gymnasie, en erhvervsskole eller en anden ungdoms- eller voksenuddannelse, har I også mulighed for at få tilknyttet en demokratikonsulent i forbindelse med jeres tilrettelæggelse af forløb og aktiviteter i løbet af kampagneperioden, der kører helt frem til efteråret 2018.

Er I interesserede i at få en demokratikonsulent ud på jeres skole eller har I spørgsmål til initiativet, er I velkomne til at kontakte projektleder Sanne Bruun Hansen på mail.:sanne.bruun.hansen@stukuvm.dk eller tlf.:3392 5010