'Demokrati under udvikling' for ungdomsuddannelserne

Undervisningsministeriet relancerer kampagnen ’Demokrati under udvikling’ med særligt fokus på landets ungdomsuddannelser.

I forbindelse med relanceringen deltager Undervisningsministeriet sammen med en bred gruppe af samarbejdspartnere på Ungdommens Folkemøde i september 2018. Sammen med Ungdomsbureauet deler Undervisningsministeriet visionen om at understøtte unges samfundsengagement gennem deltagelse, samtale og fællesskab. Det er med fremtidens borgere, at vi kan løse nutidens udfordringer, og det er de unges demokratiske stemme som skal udvikle demokratiet. 

UFM'18 afholdes i Valbyparken den 6.-8. september 2018. Læs mere om Ungdomsbureauet og Ungdommens Folkemøde på www.ufm18.dk.   

http://duu.dk/ vil du frem til sommerferien kunne følge med i nye projekter og aktiviteter der offentliggøres i forbindelse med Undervisningsministeriets deltagelse på UFM’18. Her kan du blive klogere på arbejdet med demokratisk dannelse i undervisningen og finde inspiration til planlægningen af skoleåret 2018/19.