DM 2018 i Cyber Security

DM i Cyber Security for alle gymnasieelever med en interesse indenfor IT og Cyber Security! Afholdes 10-11. marts på DTU Skylab og Aalborg Universitet (samtidigt) og løber i 24-timer. Det er muligt at tilmelde sig i hold på op til 4 eller som enkeltperson.

DM i Cyber Security er for alle gymnasieelever med en interesse indenfor IT og Cyber Security!

DM i Cyber Security afholdes den 10.-11. marts, hvor gymnasielever over 24-timer dyster om titlen som 'Danmarksmester i Cyber Security'.

Her vil gymnasieelever fra hele Danmark dyste imod hinanden i en Jeopardy-style CTF konkurrence (læs mere om Capture-The-Flag-konkurrencer her) i kategorier såsom:

  • Exploitaiton
  • Crypto-puzzle
  • Social engineering
  • Reversing

Der vil være opgaver i alle sværhedsgrader! Så selvom du ikke har erfaring med CTF-konkurrencer eller Cyber Security skal du nok få en sjov weekend - og hvem ved, måske lærer du at hacke en gammel Windows XP computer!

DM i Cyber Security afholdes på DTU Skylab og Aalborg Universitet (samtidigt) og løber i 24-timer. Det er muligt at tilmelde sig i hold på op til 4 eller som enkeltperson.

DM i Cyber Security afholdes af Danish Cyber Security Clusters, i samarbejde med Aalborg Universitet, Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet.

Tilmeldings frist: Onsdag den 7. marts, 2018