Interaktivt spil: Truth Hunter

Interaktivt dramatiseret dokumentarisk spil om krigen i Bosnien, hvor grundtemaerne er undersøgelse, opklaring og retsforfølgelse af folkedrab og krigsforbrydelser. Målrettet samfundsfag og historie i 8.-10. klasse.

Om Truth Hunter

Truth Hunter er et spil, hvor spilleren jagter sandheden om en fiktiv hændelse under belejringen af Mostar. Spilleren er Truth Hunter - TH. På sin vej gennem spillet møder TH både virkelige personer - myndighedspersoner og overlevere - og fiktive personer - fx den mistænkte Petar og en række personer, som hjælper TH i jagten på beviser. 

Til at understøtte selve spillet er der udviklet en række spildokumenter. Disse kan printes og samles til en sagsmappe, hvor TH kan lave sine notater. Nogle korte grundtekster giver eleverne den nødvendige forforståelse inden spillet og giver baggrundsviden for at arbejde videre med krigen i Bosnien i forlængelse af spillet.

AldrigMere.dk

Truth Hunter er det nyeste materiale på AldrigMere.sk.

AldrigMere.dk er en hjemmeside om Holocaust og andre folkedrab. Målgruppen er landets grundskoler, gymnasier og VUC samt deres undervisere.

Hjemmesidens  materialer og undervisningsaktiviteter organiseres omkring årets tema og afholdelsen af den årlige Auschwitzdag 27. januar.

Læs mere på AldrigMere.dk