Konference om interkulturel læring og global dannelse i undervisningen

AFS Interkultur inviterer lærere til konference i Aarhus 13. september 2018. Konferencen er gratis. Tilmeldingsfrist 15. august.

Om konferencen

Få ny viden om, hvad der udvikler børn og unges interkulturelle kompetencer og hør om det kulturelle medborgerskabs betydning i demokratiet. Få inspiration fra praktiske erfaringer med undervisningsforløb og øvelser fra andre skoler og foreninger – og netværk med andre, der arbejder med interkulturel læring.

Konferencen henvender sig især til lærere på grundskoler 

Forskeroplæg

På konferencen har du mulighed for at få ny viden fra førende forskere om, hvad der udvikler børn og unges interkulturelle kompetencer og du kan høre om det kulturelle medborgerskabs betydning i demokratiet. Det er Iben Jensen, professor ved Aalborg Institut og Claus Haas, lektor ved DPU, der deler ud af deres viden.

 

Workshops

I workshops kan du hente inspiration fra erfarne praktikere til undervisningsforløb og øvelser: Flakkebjerg Efterskole, Den Internationale Højskole, Mundu – center for global dannelse, AFS Interkultur og projektet ”Det Flyvende Tæppe”, der har modtaget Den Europæiske Sprogpris. 

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest 15. august. 

Se progam og gå til tilmelding