Skolemessen 2018

Onsdag den 18. og torsdag den 19. april 2018 er der Skolemesse i Aarhus – og igen i år er det hele gratis. Registrer dig til messen nu - og bliv en del af to faglige og fornøjelige dage med skole, læring og inspiration på dagsordenen.

Skolemessen er et mekka af inspiration til dig, der underviser eller på anden vis arbejder pædagogisk med børn og unge. På den store salgs- og fagmesse for læremidler møder du hundredvis af udstillere med de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler til grundskolen og gymnasiesektoren. Desuden har du under messedagene mulighed for at komme i dialog med medarbejdere fra Undervisningsministeriet og Centre for Undervisningsmidler.

Skolemessen 2018

Hvor og hvornår

Skolemessen finder sted den 18. og 19. aprill 2018. Dørene åbner kl. 9, udstillingen lukker kl. 16, og det sidste foredrag er færdig kl. 17. Messen afvikles få minutters gang fra banegården i to flotte områder i Musikhuset og Scandinavian Congress Center.

Målgruppe

Skolemessen henvender sig til lærere i grundskolen, undervisere på de gymnasiale uddannelser, pædagoger, skoleledelser, lærerstuderende og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på.

Hvem står bag

Messen er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

Mere om Skolemessen

Se det samlede program og registrér dig gratis på Skolemessen.dk

Like også Skolemessen på Facebook og få nyt om messen i dit nyhedsfeed.

Skolemessen 2018