Temadage om håndværk & design

Temadage i Århus og København om håndværk & design sætter fokus på designproces, tværfaglighed og teknologi. Spændende oplæg og praktiske workshops.

På to temadage sætter læringskonsulenterne fokus på håndværk & design og på at udfolde fagets didaktik og praksisformer. Dagen vil være en vekselvirkning mellem teoretiske oplæg og praktiske workshops.

På temadagen kommer vi ind på følgende fokusområder i faget: 

  • Designproces
  • Tværfaglighed
  • Teknologi

Vores oplægsholder, lektor Bolette Kremmer Hansen, fortæller om innovative designprocesser og elevdeltagelse. Bolette er lektor på Metropol, Institut for Skole og Læring og har blandt andet været med til at udvikle konceptet for skoleudviklingsprojektet ”Boost – innovativ skole i Helsingør”, som er et omfattende efteruddannelsesforløb for alle lærere og pædagoger i kommunen. Hun beskæftiger sig med, hvordan innovationsdidaktik kan skabe og styrke inkluderende læringsmiljøer, hvor flest mulige elever deltager i undervisningen. Bolette tager udgangspunkt i forskning der viser, at elevers motivation, læringsudbytte og innovative kompetencer øges, når der undervises gennem innovative processer.

Det er gratis at deltage i temadagen, som I kan tilmelde jer på nedenstående links:

Århus: Torsdag den 8. marts 2018 kl. 9-15  og du kan også læse mere i invitationen her (pdf)

København: Fredag den 23. marts 2018 kl. 9-15 og du kan også læse mere i invitationen her (pdf) 

Temadag