Nyheder

Danmarks Læringsfestival logo

Danmarks Læringsfestival 2019

Kom med til Danmarks Læringsfestival i Bella Center 13.-14. marts 2019, og find inspiration til jeres arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Alsidig personlig udvikling

  Læreplanstemaet Alsidig personlig udvikling

  Dette læreplanstema har fokus på, hvordan dagtilbuddets pædagogiske læringsmiljøer udvikler barnets erfaringsverden og dets muligheder for deltagelse. Det forudsætter bl.a. engagement, livsduelighed, gåpåmod og deltagelseskompetence.

 • Podcast symbol

  Den nødvendige omsorg i vuggestuen

  I denne podcast kan I møde forsker Thomas Gitz-Johansen, vuggestuen Manegen og høre om forskningsprojektet "Følelsesmæssige relationer mellem børn og voksne i vuggestuen".

 • Samspil og relationer

  Samspil og relationer

  I dagtilbud indgår barnet i et fællesskab med andre børn og voksne, som er fælles om at skabe det sociale rum, som de enkelte børn lærer og udvikler sig igennem. Sammen med det pædagogiske personale har de andre børn betydning for, hvilke erfaringer det enkelte barn gør sig, når det er i dagtilbuddet.

Seneste moduler

Babyaktiviteter

Babyaktiviteter

Med udgangspunkt i de yngste børns følelsesmæssige og sociale udvikling kan disse aktivitetskort inspirere jer til, hvordan I kan sætte fokus på samværsstunder og relationer med børn i alderen 8 måneder til 1,5 år.

Subscribe to Seneste moduler

Kontakt redaktøren

Kontakt os

Har du spørgsmål til EMU Dagtilbud, ros eller ris, er du velkommen til at kontakte redaktør Anne Fægteborg på ancf@socialstyrelsen.dk.