Nyheder

Danmarks Læringsfestival logo

Danmarks Læringsfestival 2019

Kom med til Danmarks Læringsfestival i Bella Center 13.-14. marts 2019, og find inspiration til jeres arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Krop, sanser og bevægelse

  Læreplanstemaet Krop, sanser og bevægelse

  Barnet er i verden gennem kroppen, og når det støttes i at bruge, udfordre, eksperimentere, mærke og passe på kroppen, lægges fundamentet for fysisk og psykisk trivsel. Det pædagogiske læringsmiljø skal invitere barnet til at få kropslige erfaringer i et miljø, hvor bevægelsesglæde, kreativitet og leg er nøglebegreber, og hvor det pædagogiske personale understøtter det enkelte barn og skaber fleksible, inkluderende læringsmiljøer.

 • Måleredskaber i dagtilbud - Håndbog i vurdering og udvælgelse af måleredskaber

  Måling af sansemotorisk udvikling

  Hensigten med håndbogen "Måleredskaber i dagtilbud – Håndbog i vurdering og udvælgelse af måleredskaber" er at understøtte overvejelserne hos og guide kommuner og ledelse, når bl.a. redskaber til måling af barnets sansemotoriske udvikling skal vurderes og udvælges.

 • Spring Ud I Naturen

  Spring Ud i Naturen

  Dette inspirationsmateriale inspirerer til, hvordan pædagogisk personale med naturen som ramme kan øge børns fysiske aktivitetsniveau, motoriske grundlag og generelle trivsel.

Seneste moduler

Cykelstopdans

Cykelleg

Cyklen er et muligt redskab, når I i dagtilbud skal arbejde med krop og bevægelse. I kan finde inspiration i disse cykellege fra Cyklistforbundet til at lege cykelsikkerhed og cykelglæde ind i børn helt ned til 2-års-alderen.

Subscribe to Seneste moduler

Kontakt redaktøren

Kontakt os

Har du spørgsmål til EMU Dagtilbud, ros eller ris, er du velkommen til at kontakte redaktør Anne Fægteborg på ancf@socialstyrelsen.dk.