Nyheder

Danmarks Læringsfestival logo

Danmarks Læringsfestival 2019

Kom med til Danmarks Læringsfestival i Bella Center 13.-14. marts 2019, og find inspiration til jeres arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Kultur, æstetik og fællesskab

  Læreplanstemaet Kultur, æstetik og fællesskab

  Kultur er dels en kunstnerisk, skabende kraft, der aktiverer barnets sanser og følelser, dels de kulturelle værdier, barnet tilegner sig i hverdagen. I pædagogiske læringsmiljøer med fokus på kultur møder barnet nye sider af sig selv, udtrykker sig på mange forskellige måder og understøttes i at forstå sin omverden.

 • Det blev en sommerfugl!

  Det blev en sommerfugl!

  Det blev en sommerfugl! bygger på erfaringerne fra det to år lange KULT-projekt, som blev realiseret i 2016-2018. Her kan I finde inspiration til at udnytte de potentialer, der ligger i at inddrage kunst og kulturarv i dagtilbud.

 • Madleg

  Madleg

  Mad- og måltidsvaner udvikles i samspillet mellem mennesker, bl.a. i det fælles rum omkring måltidet. I dette inspirationskatalog kan I hente ideer til, hvordan I kan udvikle en mad- og måltidspædagogik, så den retter sig mod børnenes trivsel og dannelse.

Seneste moduler

ForTÆL om maden logo

ForTÆL om maden – måltider med matematisk opmærksomhed

Med ForTÆL om maden kan I styrke jeres opmærksomhed på potentialet i de daglige rutiner for de 1½-3-årige børn. Her kan I hente inspiration til, hvordan I sætter fokus på matematisk opmærksomhed ved måltiderne.

Subscribe to Seneste moduler

Kontakt redaktøren

Kontakt os

Har du spørgsmål til EMU Dagtilbud, ros eller ris, er du velkommen til at kontakte redaktør Anne Fægteborg på ancf@socialstyrelsen.dk.