Nyheder

Danmarks Læringsfestival logo

Danmarks Læringsfestival 2019

Kom med til Danmarks Læringsfestival i Bella Center 13.-14. marts 2019, og find inspiration til jeres arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Natur, udeliv og science

  Læreplanstemaet Natur, udeliv og science

  Læreplanstemaet handler om, hvordan det pædagogiske læringsmiljø kan understøtte, at barnet eksperimenterer og gør sig de første erfaringer med naturvidenskabelige tænke- og analysemåder. Desuden skal det understøtte, at barnet arbejder med bæredygtighed og samspillet mellem menneske, samfund og natur.

 • EVA tema - matematisk opmærksomhed

  Matematisk opmærksomhed

  Ifølge den styrkede pædagogiske læreplan skal pædagogisk personale støtte barnet i begyndende matematisk opmærksomhed. Det skal ske med en legende tilgang. Dette inspirationsmateriale ser nærmere på begrebet og på, hvordan barnet kan udforske matematisk opmærksomhed i et pædagogisk læringsmiljø.

 • Bæredygtighed i børnehøjde

  Bæredygtighed i børnehøjde

  Bæredygtighed i børnehøjde er et inspirationsmateriale, der formidler viden om miljø og bæredygtighed til dagtilbud og inspirerer til aktiviteter med udgangspunkt i denne viden.

Seneste moduler

ForTÆL om maden logo

ForTÆL om maden – måltider med matematisk opmærksomhed

Med ForTÆL om maden kan I styrke jeres opmærksomhed på potentialet i de daglige rutiner for de 1½-3-årige børn. Her kan I hente inspiration til, hvordan I sætter fokus på matematisk opmærksomhed ved måltiderne.

Subscribe to Seneste moduler

Kontakt redaktøren

Kontakt os

Har du spørgsmål til EMU Dagtilbud, ros eller ris, er du velkommen til at kontakte redaktør Anne Fægteborg på ancf@socialstyrelsen.dk.