Nyheder

Elever beregner omsætning fra deres lunchbox pop-up café

Nyt undervisningsmateriale om arbejdsmiljø

Nøglen til en god start på arbejdslivet er at blive en del af fællesskabet og at få den nødvendige oplæring og feedback. Nyt forskningsbaseret undervisningsmateriale, der er målrettet unge på erhvervsuddannelserne, formidler grundlæggende viden om arbejdsmiljø.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Motion og bevægelse

  Pædagogisk og faglig inspiration

  Her finder du inspiration til reformens centrale områder, herunder helhedsorientering, motion og bevægelse, it i undervisningen, talent og erhvervsrettet uddannelsesmiljø.

 • konditor.jpg

  Fag og fagretninger

  Her finder du information om fagretninger, grundfag, erhvervsfag og uddannelsesspecifikke fag. Derudover er der materiale om grundforløbsprøver, eux og euv, herunder realkompetencevurdering og voksenpædagogik.

 • Butik

  Praktik på erhvervsuddannelserne

  Inspiration, gode råd og eksempler fra praksis om det praktikpladsopsøgende arbejde, elevers praktikpladssøgning og kobling mellem skole og praktik.

Seneste moduler

robot_arm_COLOURBOX3222439.jpg

Automation og robotteknologi

Eleverne på erhvervsuddannelserne skal kunne håndtere den hastige teknologiske udvikling og matche de kompetencer, som virksomhederne efterspørger på et digitalt arbejdsmarked.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder fra Undervisningsministeriet

Skriv til redaktørerne

EMU-redaktørerne Finn Kanstrup Hansen og Anne Knudsen

Finn Kanstrup Hansen og Anne Knudsen er redaktørerne på hovedområdet,Teknologi, byggeri og transport under erhvervsuddannelserne på EMU.dk

Hvis du har et spændende og gennemprøvet læringsforløb, som kan være til inspiration for andre, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle forløb er velkomne.

Skriv til os på mail:

Finn: finn.kanstrup@gmail.com

Anne: anneknu@gmail.com

Temaer