Redaktøren anbefaler

  • Løb

    Professionsfokus i idrætsundervisningen

    I læreplanen for HF idræt C er der under punktet didaktiske principper beskrevet, at undervisningen skal belyse idrætsfagets professionsrettede perspektiver. Du kan nedenfor se eksempler på, hvordan idrætsundervisningen i HF C kan tilrettelægges således, at undervisningen indeholder både en praksisorientering i form af en fysisk aktivitet og et professionsrettet fokus.

  • 769960_.jpg

    Idræt B-niveau

    Oversigtsmodul med inspiration, råd og vejledning om undervisning på Idræt B-niveau. Her findes inspirationsmateriale til SRP, SSO, eksamen, drejebøger, casespørgsmål, tematiseret undervisning mm.

Seneste moduler

Bold

Ultimate-bold

Ultimate-bold er et kaosboldspil som har sit afsæt i spillet ultimate. Der spilles i stedet for disc, med en fodbold. Spillet og reglerne forhandles der om undervejs i forløbet.

Subscribe to Seneste moduler

Lettere at finde det du søger på EMU

chat

På idrætsforsiderne på EMU kan du se en række nye emneord. Hvert ord linker til en oversigtsside, hvor man kan se en oversigt over de moduler der findes til pågældende emne. Hvis man eksempelvis klikker på "boldspil", vil man komme til en oversigtsside (kræver pt. 2 klik, men det bliver ændret), hvor man kan se de 9 forskellige sider med boldspil, der findes på EMU.

Temaer