Redaktøren anbefaler

 • Undervisningsministeriets logo

  FIP - forår 2017

  Her kan du finde materialer og præsentationer fra FIP-møderne i foråret 2017.

 • Børn der cykler

  SO-forløb i Design og Produktion

  SO-forløb om cykelkultur og problemorienteret projektarbejde med teknikfaget Design og Produktion. Forløbet omhandler byrumskultur og udvikling af cykelvenligt byinventar. Cykelture i lokalområdet og på studieture i udlandet kan med fordel indgå i forløbet.

 • 4635_.jpg

  Studieområdeforløb i kemi og teknologihistorie

  Få inspiration til et SO-forløb, som kombinerer fagenes metoder og teori og praksis. Forløbets overordnede emne er krudt, dets teknologihistoriske oprindelse, udbredelse og anvendelse gennem tiden. Derudover handler det om krudtets kemiske egenskaber og sammensætning.

Seneste moduler

Nyhed

Styrk jeres kompetencer med læringsmateriale om trivsel og mobning

Her kan du finde læringsmateriale om trivsel og mobning, der kan bruges til kompetenceløft til ledelser og ansatte i dagtilbud, på skoler, ungdomsuddannelser eller på tværs i kommuner. Materialet er udviklet med afsæt i den seneste forskning om trivsel og mobning og er udarbejdet af Danske Professionshøjskoler i samarbejde med Undervisningsministeriet. Udover læringsmaterialet kan du også – hvad enten du er barn, ung, forælder eller fagperson, der har brug for råd i forhold til trivsel og mobning – finde akuthjælp og viden om mobning”. Det finder du under indgangen til forældre og elever nedenfor.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder fra Undervisningsministeriet

Aktuelle efteruddannelsestilbud

Temaer