Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

Våde blade.jpg

Overskue og strukturere store stofmængder

Finde og læse store tekstmængder, huske hvad der stod hvor - og til sidst skrive en SRP eller anden stor opgave med klar struktur - Det er svært for eleverne.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • 727700_.jpg

  Karrierekompetencer - hvad er idéen?

  Tanken er at styrke elevernes evne til at træffe kvalificerede valg baseret på selvindsigt, viden og erfaringer med løsning af faglige problemstillinger. Professionsdannelse skal være en del af dannelsen.

 • Undervisningsforløb til Ipad og computer

  Digital dannelse

  Læg en strategi for udvikling af digital dannelse i tre dimensioner: Praktisk kunnen, kritisk tænkning og fornuftig kommunikation. Hent inspiration til undervisning og it-plan.

 • Innovation

  Fagligt forankret innovation (Alle fag første år)

  "Udarbejd et spil med fokus på den viden I har tilegnet jer i de forskellige fag indtil nu". Sådan lyder opgaven til eleverne. Resultatet kan bruges til fx Åbent Hus eller orienteringsaftener til at udfordre forældre og søskende.

Seneste moduler

3813_.jpg

Etabler klassekultur - lav en øvelse med eleverne

En god samarbejdskultur opstår ikke altid bare sådan. Lad eleverne forholde sig til kendte problemstillinger, forfatte regler - og lad dem evaluere reglerne efter en måned.

Subscribe to Seneste moduler

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hånd der rækker ud efter gennemsigtige breve


Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Du får med garanti inspiration og input fra de fag, du tilmelder dig. Forsøg også med temaet "Studiekompetence" og "For gymnasielever".

Kontakt med redaktøren for AT?

Værktøj til personlig forventningsafklaring i teamarbejde

Har du undervisningsforløb eller oversigter eller planer eller evalueringsark eller NOGET, der kunne interessere andre, der også underviser i AT? (Det behøver på ingen måde være fuld beskrevne forløb, skitser kan også inspirere). Så send dem endelig til redaktøren: hh@kp.dk.

Har du synspunkter på dette site og forslag til forbedringer, må du endelig også skrive!

Temaer