Santanu ved dammen foran sin families hus. Det er her familien bader og vasker tøj.
  © Josefine Mølvig Exner og Katrine Bregnhøj

  Danidas Verdensfilm

  Danidas Oplysningsudvalg uddeler hvert år rejselegater til ti hold studerende. Hvert hold skal producere en 12-minutters dokumentarfilm med en original vinkel - langt væk fra de stereotyper vi alt for ofte konfronteres med.
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer
  Et piktogram af FN´s nye verdensmål
  © FN

  FN's Verdensmål

  Find inspiration til at inddrage FN's Verdensmål i undervisningen. I oversigten finder du læringsmålstyrede undervisningsforløb og læringsaktiviteter til gymnasier og ungdomsuddannelser.
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer
  Landsbybarn i Bangladesh
  © Leif Bigum

  Global Undervisning - Gymnasier og Ungdomsuddannelser

  Global undervisning på EMU er film, billeder, digitale hæfter og interaktive websider. Alt er med forslag og inspiration til undervisning i gymnasier og ungdomsuddannelser. Faglige og tværgående projekter får liv og mening, når der bliver sat ord og billeder på tilværelsen i andre lande og på andre kontinenter.
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer
  40 Victor sidder sammen med de seje drenge.jpeg

  Gymnasier og Ungdomsuddannelser

  Find inspiration til din undervisning. I oversigten er der ressourcer og værktøjer, faglig inspiration til Danidas Verdensfilm samt globale undervisningsmaterialer, som er målrettet forskellige fag på de gymnasisale uddannelser.
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer
  Vindmøller og en gammel mølle

  Hvad er bæredygtig udvikling?

  Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (UBU) har til formål at udvikle børn og unges kompetencer, så de kan bidrage til og deltage i en retfærdig og bæredygtig udvikling. På denne oversigt finder du viden om, hvad bæredygtig udvikling er og konkrete undervisningsforløb til stx og eud.
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer