Designproces
  © Mette Jørgensen

  Designprocesser - eksempler

  Hvad er en designproces? I denne tid bliver ord som design, designprocesser, idéudvikling, kreativitet, innovation, iværksætterri og entreprenørskab brugt ofte. Men hvad ligger der bag ordene og hvordan beskriver man fx. designprocesser?
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærere og pædagogisk personale
  Design

  Kreativitet kan læres!

  Hvordan skaber du et miljø, hvor tankerne sprudler og idéerne står i kø? Her kan du lære teknikker og få tips om konkrete øvelser!
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Elev
  Kursist
  731652_.jpg

  Projektstyring

  Før logbog, aftal planlægningsmøder - find flere forslag på denne side til, hvordan du styrer et længere projektforløb og styrker dine karriere kompetencer.
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Elev
  Kursist
  Hvad siger lovgivningen

  Erfaringer med Innovation

  En inspirerende antologi om, hvad innovation i gymnasiet er, og hvorfor innovation i gymnasiet er relevant. (Udgivet som led i projektet "Innovationskraft og entreprenørskab på gymnasier i Hovedstadsregionen")
  Emneord: 
  Indholdstype: 
  Faglig inspiration
  Målgruppe: 
  Lærer
  COLOURBOX6579668.jpg

  Idégenerering (For elever)

  Sådan får du gode idéer! Få inspiration til arbejdet med projekter, hvordan omsætter du et manuskript til en flot præsentation, hvordan kommer du i gang!
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Elev
  Kursist
  juletræ

  Metoder til innovationsforløb

  Konkrete procesværktøjer og øvelser til brug i innovativ undervisning. Innovationsdidaktik har som formål at gøre eleverne innovative. Men hvordan gør man lige det? Læs også om lærerollerne.
  Indholdstype: 
  Øvelser og opgaver
  Målgruppe: 
  Lærer