Børn der cykler
  © Alle børn cykler

  SO-forløb i Design og Produktion

  SO-forløb om cykelkultur og problemorienteret projektarbejde med teknikfaget Design og Produktion. Forløbet omhandler byrumskultur og udvikling af cykelvenligt byinventar. Cykelture i lokalområdet og på studieture i udlandet kan med fordel indgå i forløbet.
  Indholdstype: 
  Undervisningsforløb
  Målgruppe: 
  Lærer
  Studerende

  Erhvervscase (SO2) på hhx

  Inspiration til at tilrettelægge SO2 med fokus på erhvervscase. I materialerne indgår et kursus i informationsindsamling, et kursus i synopsis og refleksion over casearbejde samt to hele cases. Forløbet indeholder et paradigmatisk eksempel og skal illustrere, hvordan progression og sammenhæng igennem studieområdet kan formidles til eleverne.
  Indholdstype: 
  Undervisningsforløb
  Målgruppe: 
  Lærer
  to studerende diskuterer

  SO3 på hhx

  Inspiration til SO3 - Det internationale område. Forløbet viser, hvordan sidste del af studieområdet kan tilrettelægges, så eleverne kommer til at beherske alle studieområdets faglige mål på et niveau, der skal gøre dem klar til videre uddannelse. Forløbet indeholder et paradigmatisk eksempel og skal illustrere, hvorledes progression og sammenhæng igennem studieområdet kan formidles til eleverne. Materialet tager udgangspunkt i en case om Mathias og Louise.
  Indholdstype: 
  Undervisningsforløb
  Målgruppe: 
  Lærer