quality label
  © European Schoolnet

  6 danske skoler vinder eTwinning-pris 2015

  Nyindstiftet dansk eTwinning-pris til 6 danske skoler, der har gennemført innovative fagligt-pædagogiske onlineprojekter.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Hooked Bowl
  © Ulla Lambek

  Thinking outside the box

  Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres projekt. I ugerne 8-11 og 13-14 vil deres projekt blive beskrevet her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det første er “Thinking outside the box”, hvor 4 skoler fra Rumænien, Polen, Tyrkiet og Danmark samarbejder. Det er samtidig en del af et Erasmus+ projekt: ”Challenging Communication in a Committing Community”, kaldes ”The 4 C´s”. De danske lærere er Marita Knak og Ulla Lambek, Agerbæk Skole.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Sammenhold
  © Jenny Nørgaard

  Let’s open the doors – 8. klassetrin

  Dette modul er det andet i rækken af projekter, der har modtaget en dansk eTwinning-pris. Materialet er leveret af Jenny Nørgaard, Parkskolen i Struer. Projektet gav deltagerne kendskab til de forskellige landes skoleliv, kultur, landskab, byer, kendte personer, musik og gastronomi, men der blev også plads til at fastholde indtryk, oplevelser og fælles arbejde med eventyrskrivning og madlavning fra den fysiske udveksling mellem den franske og den danske klasse.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  VIOLA logo
  © V.I.O.L.A

  V.I.O.L.A. Values in our lives always - Et internationalt projekt omkring værdier

  Dette er det tredje i rækken af i rækken af projekter, der har modtaget en dansk eTwinning-pris. Materialet er leveret af Niels Askholm, Selsmoseskolen, Taastrup. Med baggrund i dagligdags værdiproblematikker har hvert land i projektet (England, Frankrig, Spanien, Østrig, Italien, Tjekkiet og Danmark) valgt 10 værdier, man har arbejdet med/stadig arbejder med. Én værdi hver måned.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Undervisningsforløb
  Mads og Adam - Mario og Gandalf
  © Mads Nørgård

  Ich erzähle, du erzählst

  Dette er det fjerde modul i serien af moduler, der beskriver et eTwinning-projekt, der har modtaget en dansk eTwinning-pris i slutningen af 2015.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Flag
  © Rikke Happel

  Let's meet to know each other through great cultures

  Dette er det femte modul i serien af moduler, der beskriver et eTwinning-projekt, der har modtaget en dansk eTwinning-pris i slutningen af 2015. Tekst og billeder er leveret af lærer Rikke Bernstorff Happel, Ans Skole.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  eTwinning 10-års logo
  © EUN

  Danske eTwinning-prisvindere beskriver deres vinderprojekt

  Seks danske eTwinning-projekter har i forbindelse med eTwinnings 10-års jubilæum modtaget en dansk eTwinning-pris for deres projekt. De fem af dem har beskrevet deres undervisningsforløb, så andre kan blive inspireret.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Faglig inspiration
  Polnische Krone
  © Projektet Frieden ist eine Kunst

  Bedst i eTwinning DK i 2016

  STIL har som National Support Service for eTwinning udvalgt tre sideordnede prismodtagere i kategorien "Bedst i eTwinning DK i 2016". Læs mere om prismodtagerne og begrundelser for tildelingen herunder.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Produkt fra Mit der Zeit gehen
  © Projektet Mit der Zeit gehen

  Mit der Zeit gehen

  Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det første er "Mit der Zeit gehen", beskrevet af lærer Lotte Tingsager fra Tarup Skole i Odense.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Let's discover maths
  © Let's discover maths

  Let´s Discover our European Math World

  Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det andet er "Let´s discover our European Math World", beskrevet af lærer Ellen Burkarl, Parkskolen Struer.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Show me your birdhouse
  © Show me your birdhouse

  Show me your Birdhouse

  Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det tredje er "Show me your Birdhouse" beskrevet af lærer og eTwinning-ambassadør Lonnie Laugaard Rasmussen
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Fisk og Scratch
  © Pernille Reenberg

  Fisk og Scratch i Danmark og Finland

  Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det fjerde er "Fisk og Scratch i Danmark og Finland" beskrevet af lærer Pernille Reenberg, Nyager Skole, Rødovre.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Maria
  © Lonnie Laugaard Rasmussen

  Cultural Identity

  Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det femte er "Cultural Identity" beskrevet af lærer og eTwinning-ambassadør Lonnie Laugaard Rasmussen, Skrillingeskolen, Middelfart.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Vinder

  Bedst i eTwinning DK i 2017

  STIL har som National Support Service for eTwinning udvalgt seks sideordnede prismodtagere i kategorien "Bedst i eTwinning DK i 2017". Stort tillykke! Læs mere om prismodtagerne, projekterne og besøg deres TwinSpace.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer
  Avitae
  © Avitae

  Entreprenørånd under lup - internationalt projekt på Ørestad Gymnasium

  Ørestad Gymnasium har fornyet undervisningen i historie og de klassiske fag ved hjælp Erasmus+ og eTwinning. Samarbejdet er foregået i et TwinSpace - som kan inspirere andre undervisere, også lærere i grundskolen. Modulet blev i foråret 2018 tildelt en dansk eTwinning-pris sammen med fem andre projekter.
  Indholdstype: 
  Andet