quality label
  © European Schoolnet

  6 danske skoler vinder eTwinning-pris 2015

  Nyindstiftet dansk eTwinning-pris til 6 danske skoler, der har gennemført innovative fagligt-pædagogiske onlineprojekter.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Hooked Bowl
  © Ulla Lambek

  Thinking outside the box

  Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres projekt. I ugerne 8-11 og 13-14 vil deres projekt blive beskrevet her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det første er “Thinking outside the box”, hvor 4 skoler fra Rumænien, Polen, Tyrkiet og Danmark samarbejder. Det er samtidig en del af et Erasmus+ projekt: ”Challenging Communication in a Committing Community”, kaldes ”The 4 C´s”. De danske lærere er Marita Knak og Ulla Lambek, Agerbæk Skole.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Sammenhold
  © Jenny Nørgaard

  Let’s open the doors – 8. klassetrin

  Dette modul er det andet i rækken af projekter, der har modtaget en dansk eTwinning-pris. Materialet er leveret af Jenny Nørgaard, Parkskolen i Struer. Projektet gav deltagerne kendskab til de forskellige landes skoleliv, kultur, landskab, byer, kendte personer, musik og gastronomi, men der blev også plads til at fastholde indtryk, oplevelser og fælles arbejde med eventyrskrivning og madlavning fra den fysiske udveksling mellem den franske og den danske klasse.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  VIOLA logo
  © V.I.O.L.A

  V.I.O.L.A. Values in our lives always - Et internationalt projekt omkring værdier

  Dette er det tredje i rækken af i rækken af projekter, der har modtaget en dansk eTwinning-pris. Materialet er leveret af Niels Askholm, Selsmoseskolen, Taastrup. Med baggrund i dagligdags værdiproblematikker har hvert land i projektet (England, Frankrig, Spanien, Østrig, Italien, Tjekkiet og Danmark) valgt 10 værdier, man har arbejdet med/stadig arbejder med. Én værdi hver måned.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Undervisningsforløb
  Mads og Adam - Mario og Gandalf
  © Mads Nørgård

  Ich erzähle, du erzählst

  Dette er det fjerde modul i serien af moduler, der beskriver et eTwinning-projekt, der har modtaget en dansk eTwinning-pris i slutningen af 2015.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Flag
  © Rikke Happel

  Let's meet to know each other through great cultures

  Dette er det femte modul i serien af moduler, der beskriver et eTwinning-projekt, der har modtaget en dansk eTwinning-pris i slutningen af 2015. Tekst og billeder er leveret af lærer Rikke Bernstorff Happel, Ans Skole.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Birgitte Herrmann, koordinerende eTwinning-ambassadør
  © Birgitte Herrmann

  Det nationale kvalitetscertifikat

  Har du været med i et spændende og lærerigt eTwinning-projekt, eller har du selv startet et sådant? Så kan du og dine partnere ansøge om et nationalt kvalitetscertifikat, i hvert jeres land. Certifikatet er et bevis på, at projektet har nået en bestemt national og europæisk standard. Af den grund er der to certifikater: Det nationale kvalitetscertifikat og det europæiske certifikat. Her beskrives det nationale kvalitetscertifikat.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Quality Label
  © Lene Yang

  Projektet 'Better e-Safe Than Sorry'

  Herunder et eksempel på et projekt, der har modtaget et eTwinning-kvalitetscertifikat i juni 2016.
  Tema: 
  Indholdstype: 
  Andet