Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i IT-fagene - marts 2023

Læs en ny opdateret udmelding om chatGPT og chatbots i forbindelse med eksamen i informatik B og programmering B.

Kære kolleger

I mit forrige nyhedsbrev beskrev jeg under hvilke omstændigheder, chatbots som ChatGPT kunne indgå i forbindelse med eksamen i vores fag, hvor eleverne har adgang til internettet som fagligt hjælpemiddel.

Siden har både Google og Bing annonceret, at de er på vej med chatbots. Udviklingen går stærkt, og vi bliver hele tiden klogere på, hvad chatbots kan bruges til.

Fx kan ChatGPT finde fejl i kode, hvilket den i visse tilfælde gør bedre end mange indbyggede debuggere, og det er nemt at forestille sig, at chatbots vil blive integreret i debuggerne.

Styrelsen følger hele tiden udviklingen nøje, og jeg glad for at kunne komme med en opdateret udmelding om chatbots og eksamen i dette ultra korte nyhedsbrev.

Venlig hilsen

Kathrine Bohus Madsen

 

 

 

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.