Natur & miljø

natur og miljø - banner
Temaet redigeres for Miljøministeriet.

Formålet er at inspirere undervisere og pædagogisk personale til at arbejde med natur- og miljøtemaer i skoler og dagtilbud.

I temaet finder du fx undervisningsforløb, læremidler, information om tidsskrifter, opslagsværker, nyheder fra relevante ministerier, internationalt stof og faglige fora.

Samarbejdspartnere

Nyheder

Tema Natur og Miljø lukker

Temaet lukker

Download og gem evt. relevante sider og links.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • MaybeBaby Logo

    Fertilitet på skoleskemaet

    MaybeBaby er et nyt fagfagligt undervisningsmateriale om fertilitet fra Miljø- og Fødevareministeriet og Sundheds- og Ældreministeriet. Materialet er let at integrere i relevante fag på gymnasiet og lægger op til dialogisk undervisning.

Seneste moduler

Solceller

Solceller

Debathæfte fra miljøorganisationen NOAH om solceller som metode til at begrænse drivhuseffekten med fokus på problemer og muligheder med denne teknologi.

Subscribe to Seneste moduler

Velkommen til natur og miljø på EMU

Michael Fryd

Jeg håber, at siderne kan inspirere dig til arbejde med natur og miljø i undervisningen. Du vil blandt andet finde emner, som er velegnede til tværfaglig undervisning.

Med venlig hilsen Michael Fryd, redaktør

Simulering af drivhuseffekten

Drivhuseffekt

Prøv denne interaktive simulering af drivhuseffekten fra PhET interactive simulations (University of Colorado). Den kan bruges på interaktiv tavle til klassesamtale om drivhuseffekten, elller eleverne kan selv arbejde med den.

Temaer