Om sitet

Verdensmål i undervisningen har til formål at inspirere skoler og uddannelsesinstitutioner til at inddrage FN’s Verdensmål i både undervisning, ledelse og organisation.

 

Logo til FN´s verdensmål
© verdensmål.org

Verdensmål i undervisningen henvender sig til dig, der arbejder med undervisning, pædagogik og ledelse på:

  • Grundskoler
  • Forberedende Grunduddannelser (FGU)
  • Erhvervsuddannelser
  • De gymnasiale uddannelser
  • Voksen- og efteruddannelsesområdet

 

Formål og indhold

Verdensmål i undervisningen understøtter udvikling af bæredygtig undervisning og pædagogik. Sitet samler undervisningsaktiviteter, eksempler på lovende praksis og artikler om verdensmålsdidaktik, som du kan lade dig inspirere af i planlægningen af egen undervisning. Desuden kan du blive inspireret til at samarbejde på tværs af uddannelsesinstitutioner og inddrage verdensmålene i skolens ledelse, organisation og drift.

 

Samarbejder

Verdensmål i undervisningen er blevet til i tæt samarbejde med en række samarbejdspartnere. Tak til dem såvel som de undervisere, ledere, forskere og andre eksperter, der har bidraget.

 

Baggrund

Verdensmål i undervisningen er udviklet af Børne- og Undervisningsministeriet som et initiativ i regeringens Handlingsplan for FN’s Verdensmål fra juni 2021

Læs Handlingsplan for FN’s Verdensmål (PDF)

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.