Redaktøren anbefaler

 • Undervisningsforløb til Ipad og computer

  Digital dannelse

  Læg en strategi for udvikling af digital dannelse i tre dimensioner: Praktisk kunnen, kritisk tænkning og fornuftig kommunikation. Hent inspiration til undervisning og it-plan.

 • Innovation

  Fagligt forankret innovation (Alle fag første år)

  "Udarbejd et spil med fokus på den viden I har tilegnet jer i de forskellige fag indtil nu". Sådan lyder opgaven til eleverne. Resultatet kan bruges til fx Åbent Hus til at udfordre forældre og søskende.

 • COLOURBOX1485152.jpg

  Visuel teknik til idégenerering

  Lær eleverne at få gode idéer til et emne, hvor de skelner mellem logisk og kreativ tænkning: Brug visuel teknik til nytænkning og idégenerering.

Seneste moduler

Undervisningsministeriet

Ministeriets definition på innovation (2017)

Med reformen ønsker Undervisningsministeriet at styrke elevernes innovative kompetencer. Læs her om målene, der er knyttet til de fire ungdomsuddannelser.

Subscribe to Seneste moduler

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hånd der rækker ud efter gennemsigtige breve


Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Du får med garanti inspiration og input fra de fag, du tilmelder dig. Forsøg også med temaet "Studiekompetence" og "For gymnasielever".

Kontakt med redaktøren for AT?

Værktøj til personlig forventningsafklaring i teamarbejde

Har du undervisningsforløb eller oversigter eller planer eller evalueringsark eller NOGET, der kunne interessere andre, der også underviser i AT? (Det behøver på ingen måde være fuld beskrevne forløb, skitser kan også inspirere). Så send dem endelig til redaktøren: hh@ucc.dk.

Har du synspunkter på dette site og forslag til forbedringer, må du endelig også skrive!

Temaer