Arrangementer

Online spørgetime: Skærpet tilsyn og skærpet tilsyn med handleplan

Onsdag d. 23. august kl. 10.00 – 11.00 afholder tilsynsrejseholdet en spørgetime om skærpet tilsyn og skærpet tilsyn med handleplan.

Spørgetimen er for dig, der arbejder i en kommunal forvaltning eller i et dagtilbud.

Til spørgetimen vil tilsynsrejseholdet besvare juridiske spørgsmål stillet af forvaltninger og/eller dagtilbud forud for spørgetimen, og to kommuner - Brønderslev og Odder Kommune - vil dele ud af deres konkrete erfaringer med at have dagtilbud i skærpet tilsyn med handleplan.

 

Tid og sted 

Spørgetimen finder sted online onsdag d. 23. august kl. 10.00 – 11.00. 

 

Pris 

Deltagelse er gratis.

 

Tilmelding 

Tilmeld dig her senest fredag d. 18. august 2023 (linket åbner i Conference Manager). En time før spørgetimen vil du modtage et link på mail, som du skal bruge for at deltage.

 

Spørgsmål og svar 

Hvis du har spørgsmål til skærpet tilsyn og skærpet tilsyn med handleplan, så send dem til tilsynsrejseholdet.dagtilbud@stukuvm.dk, og skriv ”Spørgetime om skærpet tilsyn” i emnefeltet.

Spørgsmål modtaget inden d. 9. august bliver så vidt muligt besvaret i spørgetimen.

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.