Arrangementer

Online spørgetime: Tilsynet i dagplejen

Onsdag d. 20. september kl. 10.00–11.00 afholder tilsynsrejseholdet en spørgetime om tilsynet i dagplejen.

Spørgetimen er for dig, der arbejder i en kommunal forvaltning eller dagplejen, og som ønsker afklaring og praksisinspiration om tilsynet i dagplejen.

Til spørgetimen vil tilsynsrejseholdet uddybe reglerne på området, og de vil svare på de spørgsmål, som forvaltningskonsulenter og dagplejepædagoger har stillet forinden spørgetimen. Du vil også møde kommuner, som deler ud af deres erfaringer og giver eksempler på, hvordan de har udviklet og implementeret et kvalitets- og udviklingsorienteret tilsyn i dagplejen.

 

Tid og sted 

Spørgetimen finder sted onsdag d. 20. september kl. 10.00 - 11.00. 

 

Pris 

Deltagelse er gratis.

 

Tilmelding 

Tilmeld dig her senest mandag den 18. september kl. 23.30 (linket åbner i Conference Manager). En time før spørgetimen vil du modtage et link på mail, som du skal bruge for at deltage.

 

Spørgsmål og svar 

Hvis du har spørgsmål vedrørende tilsynet i dagplejen, så send dem til tilsynsrejseholdet.dagtilbud@stukuvm.dk, og skriv ”Spørgetime om tilsyn i dagplejen” i emnefeltet.

 

Spørgsmål modtaget inden d. 6. september bliver så vidt muligt besvaret i spørgetimen.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.