Artikel

Inspirationshæfte om opfølgning på tilsyn

Dette inspirationshæfte præsenterer kommunale erfaringer med opfølgning som led i det pædagogiske tilsyn og introducerer de nye regler herom.

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Opfølgning på tilsyn

I dette hæfte (3 af 3) kan I som forvaltning få inspiration til at styrke jeres tilsyn med det pædagogiske indhold, så det lever op til det nye lovkrav om at sikre opfølgning på tilsyn.

De forvaltningsrepræsentanter og dagtilbudsledere, der er interviewet som led i udarbejdelsen af inspirationsmaterialet, peger på en række muligheder og udfordringer, som de ansvarlige i kommunerne med fordel kan reflektere over, når de skal kvalificere deres opfølgningspraksis.

 

Baggrund

Danmarks Evalueringsinstitut har på vegne af Børne- og Undervisningsministeriet udarbejdet et inspirationsmateriale, der skal understøtte implementeringen af tre af de nye lovkrav, henholdsvis at kommunen skal sikre uvildighed i tilsyn, foretage observationer i dagtilbuddene og følge op på tilsyn.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.