Arrangementer

Invitation til virtuelt informationsmøde om ændringerne på Lærepladsen.dk som følge af lukningen af Praktik+

Målgruppen for mødet er ansatte på erhvervsskoler og faglige udvalg, som beskæftiger sig med lærepladser – fortrinsvis brugere af Praktik+.

Som fortsættelse i rækken af virtuelle møder om Trepartsaftale om flere lærepladser og entydigt ansvar, samt Trepartsaftale om styrket rekruttering til det offentlige område, inviterer Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) og Styrelsen for IT og læring (STIL) til endnu et informationsmøde.

Formålet med informationsmødet er at informere om ændringerne på Lærepladsen.dk som følge af lukningen af Praktik+ samt om tidsplanen med de væsentligste milepæle i overgangen til Lærepladsen.dk.

På dette informationsmøde vil STIL præsentere og gennemgå:

  • Endelig plan for, hvilke data, der overføres fra Praktik+ til Lærepladsen.dk.
  • Tidsplan med de væsentligste milepæle i overgangen til Lærepladsen.dk.
  • De første udvidelser i Lærepladsen.dk, som viser data fra Praktik+ om aktiviteter/noter, kontaktpersoner og mærker.

Der bliver rig mulighed for at få besvaret spørgsmål. Der er frist for tilmelding tirsdag den 8. februar kl 16:00.

 

Tid

11. februar 2022 kl. 10:00 – 11:00

 

Pris

Gratis

 

Tilmelding

Link til tilmelding: Invitation til virtuelt informationsmøde om ændringerne på Lærepladsen.dk som følge af lukningen af Praktik+ (conferencemanager.dk)

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.