Arrangementer

Seminar for merkantile skoler - 29. okt, Randers

Fokus på det uddannelsesspecifikke fag og grundforløbsprøven.

Undervisere, koordinatorer og ledere inviteres hermed til seminar, hvor vi sætter fokus på det faglige indhold i det uddannelsesspecifikke fag (USF) og grundforløbsprøven. Styrelsen for Undervisning og Kvalitet starter dagen med nyheder fra ministeriet og en gennemgang af de juridiske rammer for USF og grundforløbsprøven.

Det faglige udvalg holder oplæg om videns-, færdigheds- og kompetencemålene i detailhandelsuddannelsen, handelsuddannelsen og kontoruddannelsen i USF.

De merkantile videncentre giver inspiration til udvikling af USF.

Dagen afsluttes med en workshop med erfaringsudveksling mellem skolerne. Her bedes alle deltagere forberede en kort præsentation (et par minutters varighed) af deres nuværende undervisningsforløb i faget USF.

 

Tid

Tirsdag den 29. oktober 2019 kl. 9.30 – 16.00

Sted

Auditoriet på Tradium 
Minervavej 57
8960 Randers SØ.

Pris

Kr. 400 som dækker forplejning mm.

Tilmelding

Senest den 1. oktober 2019
Send en mail til mkj@tradium.dk

Husk EAN nummer i mailen, samt navn(e), titel og skole.
 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.