Arrangementer

Webinar i emu-respons – dit faglige fællesskab

På dette webinar introduceres du til emu-respons, den digitale platform for undervisere og ledere til faglige fællesskaber, nyheder og inspiration fra fagkonsulenter, videndeling og skolenetværk. 

Søger du inspiration til din undervisning? Har du spørgsmål til de faglige mål og prøver i dit fag eller forløb? Har du brug for netværk med andre undervisere? Hvis "JA", så tilmeld dig dette webinar, hvor vi introducerer dig til emu-respons.

På webinaret introduceres du til, hvad og hvordan du kan bruge emu-respons, og der sættes tid af til, at du selv arbejder med platformen.

 

Program for webinaret

  1. Introduktion til emu-respons
  2. Fag og forløb på emu-respons
  3. Eksempler på brug af emu-respons
  4. Kom godt i gang med at bruge emu-respons

 

Tid

Torsdag den 25. maj kl. 15.00-15.45

 

Pris

Gratis

 

Tilmelding

Link til tilmeldingsformular: Torsdag den 25. maj kl. 15.00-15.45 (tilmeldingsfrist den 19. maj)

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.