Nyhed

Webinarrække om anvendelse af it i grundfagene dansk, matematik og naturfag

Kom med når landets dygtigste eksperter i samarbejde med fagkonsulenter fra STUK samles og sætter fokus på, hvordan du kan bruge IT i undervisningen.

I grundfagsbekendtgørelsens fagbilag og i det enkelte grundfags vejledning stilles der krav til anvendelse af it i undervisningen. Grundfagslærere, skoleledere og organisationer har efterspurgt inspiration og hjælp til denne opgave.

Center for It i Undervisningen kan nu tilbyde en webinarrække der omhandler it i grundfagsundervisningen. De første tre grundfag er dansk, matematik og naturfag. Alle 4 webinarer i det enkelte grundfag har en varighed på 90 min., og er udviklet i samarbejde med fagets fagkonsulent fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Formålet med webinarrækkerne er, at du udvikler kompetencer til at inddrage it-værktøjer i en grundfagsfaglig, erhvervsfaglig og pædagogisk sammenhæng. Webinarrækkerne vil give dig mulighed for at udvikle og afprøve metoder til det pædagogiske arbejde. Samtidig vil der i forløbet etableres netværk mellem underviserne.

 

Målgruppe

Webinarrækkerne henvender sig primært til undervisere i grundfagene dansk, matematik og naturfag. Webinarrækken for naturfag vil også være relevant for undervisere i kemi, fysik og biologi. Udover underviserne vil også pædagogiske konsulenter og personer i lignende stillinger med fordel kunne deltage i de tre webinarrækker.

Klik på nedenstående link og se beskrivelse af de enkelte webinarrækker med angivelse af datoer samt link til tilmelding. Del gerne dette indlæg og link med dine kollegaer!

Læs mere og tilmeld dig her | videnscenterportalen.dk

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.