Redskab

God online feedback

Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan du giver god og varieret feedback online.

Den virtuelle undervisning betyder, at der er anderledes rammer for feedback og evaluering. Netop feedback og evaluering gør, at eleverne føler sig set og får viden om deres eget faglige niveau, og hvad de skal gøre for at blive bedre. 

Center for it i undervisningen (CIU) har udarbejdet en artikel, hvor de forsøger at besvare spørgsmålet:  Hvordan giver jeg god og varieret feedback online? 

Artiklen giver bud på, hvordan du som underviser kan give lærer-til-elev feedback, men også hvordan der kan arbejdes med elev-til-elev feedback i undervisningen. Det særlige ved artiklen er, at der gives eksempler på feedback og evaluering både til den relativt it-erfarne underviser og den knap så it-erfarne underviser.

Artikel fra CIU: Sådan kan du give god feedback online: Opgaver og it-værktøjer (videnscenterportalen.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.