Arrangementer

Digital spørgetime i tysk

Har du spørgsmål til prøverne og det prøveforberedende arbejde i tysk?

Underviser du i tysk i 9. og/eller 10. klasse, er denne uformelle spørgetime på 30 minutter måske noget for dig.

Læringskonsulenten indleder spørgetimen med et kort oplæg i forhold til prøverne (ca. 5 min.), hvorefter deltagerne kan stille spørgsmål vedrørende det berørte indhold i oplægget og prøverne generelt.

Tonen er uformel, og du er velkommen, uanset om du har spørgsmål og kommentarer eller bare ønsker at være med på en lytter.

I tilfælde af, der stilles spørgsmål, som læringskonsulenten ikke umiddelbart kan svare på, vil der blive lagt et svar på emu respons.

Du kan også altid komme i kontakt med læringskonsulenten via respons.emu.dk.

 

Målgruppe

Tysklærere, der underviser i 9. og 10. klasse eller andre med interesse.

 

Tid og sted

Arrangementet foregår d. 1.12.22 kl. 15.15-15.45 på Zoom. 

 

Tilmelding

Tilmeld dig og find link til Zoom her via conferencemanager.dk. Alle spørgetimerne i fremmedsprog er samlet på denne side.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.