Arrangementer

Digital workshop om karakterafgivelse i prøven i madkundskab

Den rigtige karakter til prøven? Kom med til digital workshop om prøven i madkundskab.

Er du madkundskabslærer og skal du have elever til prøve, er denne digitale workshop måske noget for dig! 

Foreningen for Madkundskab og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer sammen til en digital workshop om det vanskelige i vægtningen af teoretiske og praktiske elementer hen imod en retfærdig og fair bedømmelse, som der står i bekendtgørelsen.

På denne digitale workshop har vi udarbejdet en fiktiv prøvesituation, hvor planlægningsfasen og udførelsesfasen er beskrevet. Efter en gennemgang af planlægnings- og udførelsesfasen får du som deltager udleveret to elevgruppers efterfølgende samtale, og i break out rooms skal du med kollegaer drøfte hvilken karakter, I vil give eleverne for deres præstation.

I plenum vender vi tilbage og drøfter det vanskelige ved karaktergivning med fokus på vægtningen af teoretiske og praktiske elementer i prøveforløbet.

 

Målgruppe

Undervisere, eksaminatorer og censorer, som skal have elever til prøve i madkundskab.

 

Praktisk information

  • Tid: Torsdag den 16. maj 2024 kl. 16.00-18.00.
     
  • Sted: Online. Deltagerlink udsendes på mail umiddelbart efter tilmeldingsfrist. 
     
  • Pris: Gratis. 
     
  • Tilmeldingsfrist: Torsdag den 16. maj kl. 14.00.
     
  • Digital spørgetime: Workshoppen efterfølges af en Digital Spørgetime, hvor alle som sædvanlig er velkomne med kommentarer og spørgsmål til STUK’s læringskonsulent i madkundskab, Joan Preisler. Vi kan drøfte den netop overståede workshop, men alle andre spørgsmål er også velkomne. Du kan læse mere om den digitale spørgetime her.

 

Sådan tilmelder du dig 

Du kan tilmelde dig her (åbner i Conference Manager).

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.