Arrangementer

Engagement og fællesskab: Sæt fokus på klasseledelse fra første skoledag

Kom med til webinar om kompetenceområdet ”Engagement og fællesskab” i børnehaveklassen i samarbejde med formanden for Børnehaveklasseforeningen, Marianne Giannini.

Om arrangementet
 

Tid

 D. 22. maj 2024 kl. 14.00-15.00

 

Pris 

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

Vi dykker ned i betydningen af, at eleverne får en god skolestart både fagligt og socialt. Webinaret udforsker børnehaveklasselederes muligheder for at arbejde med dette hele skoleåret via kompetenceområdet ”Engagement og fællesskab”. Der vil være konkrete eksempler på, hvordan I kan planlægge en undervisning, der engagerer alle elever. Vi deler også strategier til at involvere forældre i processen.

 

Tilmeld dig for at få praktiske redskaber, dele erfaringer og styrke din evne til at skabe et inkluderende og engagerende læringsmiljø i børnehaveklassen. Lad os sammen lægge grundstenene til en positiv skolestart og en vellykket skolegang for vores yngste elever →

Dette webinar er en del af et årshjul med fokus på børnehaveklassen og de fagprofessionelle omkring denne årgang. De andre webinarer er allerede lagt op, så besøg dem endelig på uvm.dk's arrangementskalender.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.