Arrangementer

Kompetenceområdet sprog: Sådan starter I med bogstavgennemgang

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til et webinar om kompetenceområdet sprog med fokus på leg med bogstaver i børnehaveklassen.

Om arrangementet
 

Tid

 D. 6. maj 2024 kl. 13.00-15.00.

 

Pris 

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

  • Tilmeld dig her.
  • Tilmeldingsfrist er d. 5. maj 2024 kl. 14.00. 

Bogstavkendskab er en afgørende forudsætning for læseudvikling. I et alfabetisk skriftsprog som det danske, skal begynderlæsere lære at udnytte skriftens lydprincip: altså de grundlæggende regler for, hvordan bogstaver og bogstavkombinationer forbindes med sproglydene. At lære bogstaverne og deres lyde er en milepæl i læseudviklingen.
 

På webinaret vil Trine Nobelius og Ane Karlsen præsentere teori og konkrete praksiseksempler, der stimulerer glæden ved bogstaver og styrker læsefundamentet. Det vil de gøre med udgangspunkt i gentagende og legende metoder, som kan bidrage til at skabe en solid base for læseudviklingen.
 

Tilmeld dig nu og bliv inspireret til at lege med bogstaver i børnehaveklassen → 

Dette webinar er en del af et årshjul med fokus på børnehaveklassen og de fagprofessionelle omkring denne årgang. De andre webinarer er allerede lagt op, så besøg dem endelig på uvm.dk's arrangementskalender.

Hvis du er forhindret i at deltage på denne dato, gør vi opmærksomme på at arrangementet også afholdes d. 29. februar 2024 kl. 14.00-16.00: Læs mere og tilmeld dig her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.