Arrangementer

Liveevent: Se med, når Christian Cherry gør elever på mellemtrinnet klogere på vejr og klima

Dette liveevent udspringer af forløbsrækken ’Din digitale gæstelærer’, der blev udviklet henover sommeren 2021. De digitale gæstelærerforløb består af videoer eller podcasts, hvor anerkendte fagpersoner og fremtrædende danskere som eksempelvis tidligere vejrvært på Danmarks Radio Christian Cherry formidler et fagligt tema for eleverne. I denne række af liveevents drager nogle af de digitale gæstelærere ud på skoler i Danmark – og du kan se med live.

I det digitale gæstelærerforløb ’Bliv klog på vejr og klima’ er Christian Cherry gæstelærer i natur/teknik i 4. klasse. Her fortæller Christian Cherry om vejret i både Danmark og andre steder i verden, og hvordan man måler og beskriver det. Se med, når dette forløb omsættes til et liveevent, og elever på Trekronerskolen i Roskilde får besøg af Christian Cherry og prøver dele af forløbet af. 
 
Med liveeventet kan du få inspiration til at anvende forløbet med dine elever. Du kan også se liveeventet sammen med dine elever, så I sammen kan blive inspireret til at gøre brug af dette eller andre digitale gæstelærerforløb i undervisningen.
 
Målgruppen for liveeventet er lærere på mellemtrinnet (primært lærere, der underviser i natur/teknologi i 4. klasse) og elever på mellemtrinnet (primært elever i 4. klasse). 

Læs mere om forløbet med Christian Cherry her.

Dato

Den 14. september 2021 

Tid

kl. 10:00 - 11:00 

Sted

Virtuelt

Pris

Gratis

Tilmelding

Se med her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.