Arrangementer

Liveevent: Se med, når Kim Bildsøe Lassen gør elever i udskolingen klogere på nyhedsjournalistik

Dette liveevent udspringer af forløbsrækken ’Din digitale gæstelærer’, der blev udviklet henover sommeren 2021. De digitale gæstelærerforløb består af videoer eller podcasts, hvor anerkendte fagpersoner og fremtrædende danskere som eksempelvis journalist og nyhedsvært Kim Bildsøe Lassen formidler et fagligt tema for eleverne. I denne række af liveevents drager nogle af de digitale gæstelærere ud på skoler i Danmark – og du kan se med live.

I det digitale gæstelærerforløb ’Nyhedsjournalistik midt i orkanens øje’ er Kim Bildsøe Lassen gæstelærer i samfundsfag i 9. klasse. Her stiller Kim Bildsøe Lassen blandt andet skarpt på, hvordan nyheder i den daglige nyhedsstrøm bliver produceret, vinklet og formidlet. Se med, når dette forløb omsættes til et liveevent, og elever på Hvalsø Skole i Lejre Kommune får besøg af Kim Bildsøe Lassen og prøver dele af forløbet af. 
 
Med liveeventet kan du få inspiration til at anvende forløbet med dine elever. Du kan også se liveeventet sammen med dine elever, så I sammen kan blive inspireret til at gøre brug af dette eller andre digitale gæstelærerforløb i undervisningen.
 
Målgruppen for liveeventet er lærere i udskolingen (primært lærere, der underviser i samfundsfag, dansk eller historie i 9. klasse) og elever i udskolingen (primært elever i 9. klasse). 

Læs mere om forløbet med Kim Bildsøe Lassen her.

Dato

Den 13. september 2021 

Tid

kl. 10:00 - 11:00 

Sted

Virtuelt

Pris

Gratis

Tilmelding

Se med her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.