Arrangementer

PLC-konference

PLC-medarbejdere, skoleledere og ansatte i skoleforvaltninger inviteres til årets temakonference for de pædagogiske læringscentre. Du kan deltage i konference i København eller Vejle.

 

Fristen for tilmelding til årets PLC-konference er forlænget til 2. februar på grund af den store interesse. 

Konferencen tager afsæt i den nye bekendtgørelse for det pædagogiske læringscenter og afholdes både i København d. 9. marts 2023 og i Vejle d. 16. marts 2023.

Dagen er henvendt både til plc-medarbejdere, ledere og forvaltninger. I plc-arbejdet er samarbejdet mellem ledere og medarbejdere vigtigt for at bruge bekendtgørelsen strategisk i hverdagen. Derfor anbefaler vi, at man tilmelder både medarbejdere og skoleledere for at få det største udbytte. Der vil være oplæg og workshops, og I vil få inspiration til, hvordan I kan omsætte formål og opgaver i den nye bekendtgørelse til praksis.

I vil bl.a. kunne høre om:

  • Hvordan PLC kan bruges som en strategisk funktion i skolens udvikling
  • Hvordan forvaltningen kan understøtte udviklingen af PLC
  • Hvordan PLC kan inddrage data og evalueringsresultater i arbejdet med skolens udvikling
  • Vejledningsindsatser med digital teknologi som omdrejningspunkt

 

Tilmelding

Læs programmet, workshopsbeskrivelser og tilmeld jer her.

Tilmelding til konferencen i København

Tilmelding til konferencen i Vejle

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.