Arrangementer

Train-the-trainer-kursus: Bliv klar til den obligatoriske sprogvurdering

På dette webinar vil kommunale konsulenter og vejledere få konkret viden og materialer til at guide og kompetenceudvikle børnehaveklasseledere.

Formålet med webinaret er at give målgruppen konkret viden og materialer, der klæder dem på til at rådgive børnehaveklasseledere, så børnehaveklasseledere effektivt kan håndtere sprogvurderingsprocessen og støtte elevers sproglige udvikling.

"Train-the-trainer"-webinaret er arrangeret af Børne- og Undervisningsministeriet. Her præsenteres I for praktiske værktøjer til at implementere den obligatoriske sprogvurdering i børnehaveklassen.

 

Målgruppe

Kommunale konsulenter og vejledere, som skal stå for implementering af den obligatoriske sprogvurdering.

 

Praktiske oplysninger

Tid: Den 11.6.2024 kl. 13.00-16.00.

Sted: Online.

Pris: Gratis.

 

Sådan tilmelder du dig

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her via conferencemanager.dk.

Bemærk tilmeldingsfristen er den 10.6.2024 kl. 12.00.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.